+36 (70) 6 746 514

HungarianHungarian

Ráckeve - Eladó Ház

Alapterület
136 m2
Irányár
84.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
319304

’’’’FESTŐI KÖRNYEZETBEN RÁCKEVÉN KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ, GARÁZZSAL!””

Leírás

’’’’FESTŐI KÖRNYEZETBEN RÁCKEVÉN KÉTSZINTES CSALÁDI HÁZ, GARÁZZSAL!””

Jöjjön el és nézze meg Ráckevén ezt a varázslatos otthont!
Kivételes elhelyezkedése és egyedi hangulata révén ez a ház azt ígéri, hogy itt Ön minden nap örömmel ébred majd.

A HÁZRÓL:

Ez a 2009-ben épült, kétszintes családi ház egy igazi gyöngyszem Ráckeve legkedveltebb részén, a Fanyilasban. A 703 négyzetméteres telken fekvő ingatlan mindössze egy perc sétára található a Dunaparttól, így garantáltan élvezheti a természet közelségét és a nyugalmat.

A ház alapterülete 136 m2, 5 szobás 2 fürdőszobával rendelkezik. A földszinten egy tágas, világos nappali, konyha étkező, egy szoba továbbá egy fürdőszoba, előszoba található. A tetőtérben három hálószoba, egy fürdőszoba + külön WC, valamint 2 erkély kapott helyet.

A hátsó kertre néző hangulatos terasz kitűnő helyszíne a pihenésnek és baráti összejöveteleknek. A házhoz két tároló helyiség valamint garázs is tartozik. Egy autó fér el benne.
A konyhabútor és fürdőszobabútor a vételár részét képezi.

FRISS FELÚJÍTÁSOK:

Az ingatlan nemrég esett át jelentős felújításokon, amelyek még kényelmesebbé és komfortosabbá teszik ezt a csodálatos otthont:

•Belső festés: A teljes ház belső festése friss, modern hangulatot kölcsönöz minden helyiségnek.
•Külső felújítás: Az összes falambéria, gerenda és korlát felújítása megtörtént, gondosan
felcsiszolták és újrapácolták őket.
•Padló: A földszinti hajópadló szintén felújításra került, felcsiszolva és olajozva lett, hogy megőrizze
természetes szépségét.
•Villanyhálózat: A villanyhálózatot átvizsgálták.
•Vizesblokkok: A földszinti zuhanykabin és mosdó, valamint az emeleti mosdó is új, modern
darabokra lett cserélve.
•Előtér: Az emeleti előtér új laminált padlóburkolatot kapott.
•Konyha: A konyhabútor cserélve lett, újszerű állapotban várja az új tulajdonost.

FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK:

A ház kiváló hőszigeteléssel rendelkezik, 10 centiméteres szigetelés biztosítja a kellemes hőmérsékletet télen-nyáron. A fűtésről korszerű gázkazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik, így mindig biztosított a meleg otthon. A havi fűtési átalány mindössze 35 ezer forint. Továbbá egy fúrt kút is rendelkezésre áll, amely gazdaságos vízellátást biztosít a kert locsolásához.

A KÖRNYÉK:

Ez az ingatlan Ráckeve egyik legszebb részén található, a Fanyilasban. A nyugodt és barátságos környezet tökéletes hely a pihenésre és a természet közelségének élvezetére. A Dunapart közelsége garantálja a friss levegőt és a gyönyörű kilátást, ami minden nap örömet okoz.

KÖZLEKEDÉS:
A közlekedés kiváló, a környék könnyen megközelíthető, így bárhonnan is érkezzen autóval, gyorsan és kényelmesen eljuthat a házhoz. A Ráckeve -Budapest Közvágóhíd vonalon HÉV is közlekedik.

RÁCKEVÉRŐL ÁLTALÁNOSSÁGBAN:

Ráckeve a Duna-partján található, Budapesttől mintegy 50 kilométerre a Csepel szigeten a Ráckevei-Duna ág mentén. A város gazdag kulturális és történelmi örökséggel büszkélkedhet. Barátságos lakóközössége, kiváló közlekedési kapcsolatai és a természet közelsége miatt ideális hely a családok és a természetkedvelők, valamint a vízi sportok kedvelői számára. A várost kettészelő Kis-Duna festői szépségűvé varázsolja a települést. Szombatonként csónakos piac várja az érdeklődőket a Dunaparton, ahol friss helyi termékeket és kézműves portékákat kínálnak. A városban több étterem, kávézó és kulturális program is elérhető, így minden korosztály számára vonzó lehetőségeket kínál.

KINEK AJÁNLOM?

Ez az ingatlan tökéletes választás középkorú, igényes házaspárok és fiatal családok számára egyaránt. Az otthon melegsége és a környék nyugalma ideális környezetet teremt a mindennapokhoz.

TOVÁBBI ELŐNYÖK:
Az ingatlan tehermentes és azonnal költözhető, családi ház besorolású, CSOK PLUSZ-ra alkalmas és hitelezhető.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget, hogy Ráckeve legszebb részén találja meg új otthonát!
Érdeklődjön most, és nézze meg személyesen ezt a csodálatos házat!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok