+36 (70) 6 746 514

HungarianHungarian

Szigetszentmiklós - Eladó Lakás

Alapterület
67 m2
Irányár
56.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
305822

Újszerű, fiatalos, bútorozott lakás a Dujmó Lakóparkban!

Leírás

ELADÓ rendkívül igényesen kialakított első emeleti lakás, Szigetszentmiklóson, a dinamikusan fejlődő, népszerű DUJMÓ LAKÓPARKBAN.

Első emeleti elhelyezkedése miatt ez az ÚJSZERŰ 3 szobás lakás, kedvező elosztású, 67 m2-es alapterülete tökéletes otthont teremthet mind családosok, mind pároknak, vagy akár az idősebb generáció számára. A hálószobában, nappaliban és az előszobában BEÉPÍTETT, ÚJ IKEA BÚTOROK biztosítják a jól szervezett tárolást és a modern design elemeket.

Az épület tégla építése és kitűnő SZIGETELÉSÉNEK köszönhetően rendkívül gazdaságos a fűtés, melyet a modern GÁZ CIRKÓ KAZÁN biztosít. A LÉGKONDICIONÁLÓ pedig a meleg nyári napokon hűsíti le otthonát.

A LAKÁS 2019-ben épült, de az állapota ma is újszerű. Minőségi anyagokból készült, műszaki állapota kifogástalan. A világos ,és tágas ERKÉLY, tökéletes hely a reggeli kávézásra vagy esti pihenőre.

Parkolási lehetőség az utcán található. Két autó számára megfelelő ,saját felszíni autóbeálló tartozik hozzá. Az eladási árba a BEÉPÍTETT IKEA BÚTOROK nagy része, és az autóbeálló is beletartozik.

Fedezze fel ezt a jó ár-érték arányú ingatlant, mely minden igényt kielégít a modern, városi életstílusról álmodóknak.

Keressen bizalommal és nézze meg a lakást MOST!

Ne bízza a véletlenre jövőjét, keressen egy megbízható igényes ,stílusos otthont a DUJMÓ LAKÓPARKBAN!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok