+36 (70) 6 746 514

HungarianHungarian

Szigetszentmiklós - Eladó Ház

Alapterület
125 m2
Irányár
58.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
229005

Leírás

Szigetszentmiklóson igényes ikerházfél eladó a képeken látható teljes bútorzattal ,gépekkel, teljes berendezéssel !


Épület: A ház 2009-ben épült, szigetelt földszintes tégla épület.

A ház helyiségei:

-Előszoba-
-4 db hálószoba
-közlekedő-folyosó
-fürdőszoba
-Wc
-Amerikai konyha-nappali
-fedett terasz/12 nm/
-2 nagy méretű autó elhelyezésére alkalmas autó beálló/40 nm/
-kerti faház-tároló

A házban padlófűtés van, vízlágyító és ivóvíz tisztitó berendezés is van beépítve. Az ablakok redőnnyel ,szúnyoghálóval felszereltek. A fürdőszobában hidromasszázs kád /Wellis/,illetve zuhanyzó és Wc is található. A zuhanyzóban rendkívül hangulatos led világítás lett beépítve ,mely több színben állítható, az éppen aktuális hangulatunknak megfelelően.

A folyosón és a szobákban kitűnő minőségben ,asztalos által készített ,számtalan beépített szekrény található, praktikus belső kialakítással. A vételár részét képezi továbbá a gépesített konyhabútor,hűtő,3 db Tv készülék, házimozi rendszer, az akvárium, mosógép , szárítógép, az igényes modern, kanapé mely teljesen új. A házban található összes bútor, beépített és nem beépített egyaránt. A teraszon található kerti garnitúra ,és a kertben lévő gyermek játszók is. Kültéri kamera és riasztórendszer.


A ház előtt található az udvarban, kb. 40 nm alapterületű ,két nagy méretű autó elhelyezésére alkalmas fedett autó beálló, mely világítással és elektromos kapuval ellátott, valamit egy kis faház, tároló.

Az udvar gyönyörűen parkosított, gondozott .Öntözőrendszer és fúrt kút van. A kertben hangulatos kerti világítás és egy szép kis kerti tó van kiépítve. A kertrész magas növényekkel van körbevéve, privát szférát biztosítva ez által a ház lakóinak.

Ez a ház 10 éves, de teljesen újszerű ,gyönyörű állapotban van kívül-belül. Az egész házban jellemző az igényes prémium kategóriás anyagok ,gépek használata, beépítése.
Igényes vevőt keresünk, akinek ide tényleg csak néhány bőrönddel kell költöznie.

Ajánlom ezt a házat családoknak, vagy olyan vállalkozóknak akik otthonról dolgoznak, esetleg szeretnének egy irodát, és fontos számukra Budapest közelsége.

A lényeg, hogy vevő szeresse és értékelje a szépet. Ebben az esetben imádni fogja ezt a házat, és boldog otthonra lel.

Környék:

A ház Szigetszentmiklóson , új építésű házak között, igényes környezetben található, közel az M0-áshoz.A környéken számtalan bevásárlási lehetőség . Aldi , Lidl, Bauhaus,Zöldséges stb.
Óvoda ,Iskola ,Oázis Wellness ,Sportcsarnok ,házi orvos néhány perc alatt elérhető autóval. Buszmegálló pár percre ,a busz gyakran jár, és Csepelre közlekedik.

Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.

Költözés akár 1 hónapon belül.

További kérdés esetén keressen bizalommal!

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok