+36 (70) 6 746 514

EnglishEnglish
Ügyfeleim ajánlásai, a teljesség igénye nélkül!

 

 

 

 

 

Valakinek az ingatlanját, sok esetben a legnagyobb vagyontárgyát , eladni, és  az új otthonát megtalálni, felelősség.

 

Igyekszem maximális odafigyeléssel  kiszolgálni, azokat az ügyfeleket, akik nekem bizalmat szavaznak.

 

Köszönöm,hogy bíztak bennem!smiley

 

 

Néhány ajánlás,vélemény rólam :

 

FODOR ÉVA ÍRTA ÖNRŐL 2018.10.29. 08:42

Korrekt, gyors ügyintézés. Megbízható. Kedves. Rugalmas. Csak ajánlani tudom.

 

BENDE-MOLNÁR ESZTER ÍRTA ÖNRŐL 2018.10.24. 14:52

Györgyi pontos, megbízható, rugalmas ingatlanos. 
Betegen, munkaidőn kívül állt a rendelkezésünkre, és segített megtalálni a számunkra legmegfelelőbb lakást. Csak ajánlani tudom!

 

BARTA ZSUZSANNA ÍRTA ÖNRŐL 2018.09.26. 21:27

Néhány szóban értékeljek? Az kevés! Györgyi kijött a lakásomra és magával ragadott a profizmusa. Profi! Egy hét alatt adta el a lakásomat és segített mindenben! Profi kedves nagyon érti a dolgát és maximálisan hálás vagyok csak ajánlani tudom mindenkinek!!!

 

HURI SZILVIA ÍRTA ÖNRŐL 2018.09.26. 16:08

 

Györgyi, Profi, precíz, végtelenül kedves! :) Hosszú hónapok, keresgélés után kerültem kapcsolatba Györgyivel, az általa hírdetett ingatlan kapcsán. Biztosan mondhatom, a Györgyi kiemelkedik az ingatlanokkal foglalkozó munkatársai közül! Profizmusa, megoldóképessége kiváló, biztonságban éreztem a lakásvásárlásom, kedves, segítőkész, precíz minden részletre figyel! Szívét-lelkét beleteszi minden egyes munkájába, öröm Tőle lakást vásárolni, emberileg szakmailag kiváló, és profi, ettől olyan egyedülálló munkájában! Minden ismerősömnek ajánlom aki ingatlant keres.

 

F. BÉLA ÍRTA ÖNRŐL 2018.07.26. 11:50

 

Nagyon kedves, de határozott ingatlanos. Maximálisam figyelembe vette az Eladó és a Vevő érdekeit, segített megtalálni azt a közös nevezőt amelyben minden érintett (az adott helyzethez mérten) komfortosan, biztonságban érezhette magát. Az Eladó kérésére részt vett a szerződés aláírásán is, és tanácsaival segítette a folyamat problémamentes lebonyolítását. KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGET!

 

BARÁTNÉ ANDI ÍRTA ÖNRŐL 2018.06.18. 19:17

Györgyit csak ajánlani tudom.Pontos ,precíz maximálisan mind két fél érdekeit szemelőtt tartva.Nagyon elégedett vagyok!

 

BARÁTNÉ BANKUS ANDREA ÍRTA ÖNRŐL 2018.06.18. 19:08

 

Nagyon örülök, hogy Györgyivel kerültünk kapcsolatba ingatlanunk értékesítésénél.Megbízható,pontos ,nagyon kedves ,szem előtt tartva kérésünket,a legapróbb részletekig.Mindenkinek csak ajánlani tudom!

 

MUSCHICZ TÜNDE ÍRTA ÖNRŐL 2018.06.18. 17:55

 

Tisztelt  Ingatlaniroda!

Munkatársukról Erdősné Györgyiről csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni! Profizmusa, körültekintése, Embersége, mind eladó és mint vevő oldaláról kiváló.
Vételi szándékkal volt a segítségünkre, így a közelmúltban elég sok ingatlanközvetítővel találkoztam és így bátra állíthatom, hogy ŐT ajánlom minden ingatlanát eladónak és vásárlónak is!!

Üdvözlettel: Muschicz Tünde

 

SZORCSIKNÉ V MÁRIA ÍRTA ÖNRŐL 2018.06.15. 11:31

 

Köszönöm Erdősné Györgyi ingatlanközvetítőnek kiváló , naprakész, megbízható és segítőkész munkáját. Amit megbeszéltünk Vele, az mindig úgy is volt. Kiválóan képviseli az eladó és vevő érdekeit is. Korrekt tájékoztatást adott mindenben. Az adás-vétel mielőbbi létrejöttében aktívan részt vett, mindent készségesen intézett.
Mindezek mellett emberi oldala is átlagon felüli! A mai világban nagyon ritka az ilyen emberi hozzáállás.
Szívből ajánlom bárkinek! 
Köszönöm Györgyi a gyors ügyintézést!

 

NAGYNÉ SZEGŐ ANDREA ÍRTA ÖNRŐL 2018.05.18. 20:32

 

Kedves, megbízható, korrekt, precíz. Mindenben a segítségünkre volt az elsö perctől az utolsóig.

 

VARGA RÓBERT ÍRTA ÖNRŐL 2018.05.18. 11:05

 

Kedves Mindenki! 
Györgyit csak ajánlani tudom. Nagyon kedves és segítőkész mind az eladói mind pedig a vevői oldal felé. Igyekszik nagyon megkönnyíteni az adás-vétel időszakát és mindenre próbál gyorsan megoldást találni. Köszönjük neki.

 

SZŰCS ATTILA ÍRTA ÖNRŐL 2018.05.17. 15:50

 

Maximálisan elégedett vagyok.

 

ROZSNYÁK ROBERTA ÍRTA ÖNRŐL 2018.05.01. 12:12

 

Nagyon barátságos és közvetlen, figyelt az igényeimre, és képviseli mindkét fél érdekeit.

 

NAGY TÍMEA ÍRTA ÖNRŐL 2018.04.28. 06:43

 

Nagyon meg vagyok elégedve Erdős Györgyi ingatlanos asszonnyal! A kapcsolat felvétel elejétő a végéig nagyon segítőkész volt, bármilyen kérdésre válaszolt és a kapcsolattartásunk is nagyon jól működött. Mivel nekem ez volt az első ingatlaneladásom igy sok fejtörest okozott a papirok beszerzese, illetve az eladas folyamata, amiben mindig segírőkész volt. Sőt az ingatlan eladasa utan is segitőkész volt kérdéseinkre. Legközelebb is Őt választom és azóta több ismerősömnek ajánlottam, akik szintén meg voltak elégedve a munkájával, hozzá állásával.

 

LEVENTE ÍRTA ÖNRŐL 2018.04.19. 18:46

 

Györgyiről csak a pozitív szó jut eszembe; legyen szó megbízhatóságról, gyorsaságról és segítő készségről. Az ingatlan adás-vétel nem egy könnyű műfaj az értékesítés területén sem vevőnek, sem eladónak. Györgyire mindkét fél nyugodtan rábízhatja magát.

 

ECSEDI SÁNDOR ÍRTA ÖNRŐL 2018.03.30. 18:21

 

Györgyi egy vérbeli üzletkötő. Kedvességével, kisugárzásával, tudásával, hiteles tájékoztatásával mindkét fél érdekeit szem előtt tartva folyamatosan tájékoztat.
Neki az üzleten felül a korrekt emberek találkozása is fontos. Mindenkinek ajánlom.
Kívánunk neki a jövőben sok problémamentes üzlet kötését.

 

BALOGH ANETT ÍRTA ÖNRŐL 2018.03.20. 12:52

 

Erdős Györgyi munkáját minden leendő Ügyfélnek csak ajánlani tudom!
Ha nem akarod a lakásod hónapokig árulni, ha nem akarsz minden napos "talán esélyes" nézelődőt az otthonodba, ha szeretnél egy profi, kedves, ügyfélközpontú és rendkívül körültekintő ingatlanost, akkor Ő a Te embered!
Györgyi az első alkalomtól az ingatlan eladásának végső lefolyásáig jelen volt.
A megállapodástól a szerződéskötésen át, az apróbb dolgok egyeztetésében aktív részvételt vállalt, mindvégig kommunikációs kapocsként számíthattunk rá. Az ügyintézési folyamatokban ( ügyvéd, pénzügyek.... stb...) megnyilvánult szakmai rálátása, ami számunkra hatalmas segítség volt.
Köszönünk mindent!

 

VONA GÁBOR ATTILA ÍRTA ÖNRŐL 2018.03.12. 18:33

 

Györgyi az ingatlanunk eladása során profi módon, korrektül végezte a munkáját. Kellőképpen tájékoztatott mindenről, a várható dolgokról. Gyors, profi és megbízható ingatlanos, az ügyfelei érdekeit tartja szem előtt. Bármikor fordultam hozzá, készségesen és gyorsan segített, rendelkezésre állt. Az ingatlan eladása során figyelembe vette azt, hogy mikor és milyen ütemezéssel szeretném eladni. 
Köszönöm!

 

MERMEZE KLÁRA ÍRTA ÖNRŐL 2018.03.01. 17:51

 

Erdősné Györgyivel a kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás gördülékeny, folyamatos volt. Szaktudása biztos, melyet jól alkalmazott az ügymenet egésze alatt. Korrekt és bőséges tájékoztatásban volt részem mindvégig. A dokumentumokat időben megkaptam tanulmányozásra. Személyisége közvetlen, udvarias. Jó szívvel ajánlom a tapasztaltak alapján.

 

MRAVIK TÜNDE ÍRTA ÖNRŐL 2018.02.27. 12:28

 

Tisztelt Ingatlan iroda!
Volt szerencsém az Önök által hirdetett ingatlan kapcsán megismerni Erdősné Györgyit akit kiváló szakembernek és lelkiismeretes ingatlan értékesítőnek ismertem meg. Örülök, hogy találkoztunk, és a továbbiakban is biztosan keresni fogom ingatlan vásárlás esetén.
Köszönettel: Mravik Tünde

 

SZORCSIKNÉ V. MÁRIA ÍRTA ÖNRŐL 2018.02.23. 21:49

Tisztelt  Ingatlan iroda!


Örülök, hogy olyan szakmailag kiváló, ügyfélkoncentrált, megbízható, midig kedves, türelmes ingatlanértékesítővel találkozhattam, mint Erdősné Györgyi. Minden alkalommal telefonon, vagy személyesen is azonnal rendelkezésre állt tanácsaival, szakmai ismeretével. A fennálló problémák mielőbbi megoldása érdekében személyesen eljárt ezzel biztosítva az adás-vétel létrejöttét, képviselve mindkét fél érdekeit. 
Köszönöm rugalmas hozzáállását, korrektségét és minden eladást tervező ingatlan tulajdonosnak csak ajánlani tudom őt és a Városi Ingatlan Irodát, akinek munkatársa.
Szorcsikné V. Mária

 

RUTSCH HILDA ÍRTA ÖNRŐL 2018.02.09. 14:44

 

Korábban sajnos kellemetlen tapasztalataim, és annál rosszabb véleményem volt az ingatlanközvetítő szakma képviselőivel kapcsolatban.
Györgyi esetében már az első telefonbeszélgetésünk alkalmával más volt a benyomásom, és a személyes találkozás, és tapasztalatok csak megerősítették a pozitív benyomást. Személyében egy olyan szakemberre leltem, aki bebizonyította számomra, hogy ezt a szakmát is lehet lelkiismerettel végezni. A közvetítés és az adásvétel során végig jó érzéssel töltött el a tapasztalat, hogy mindkét felet képviseli, munkáját minden szempontból a korrektség és hitelesség jellemzi. Nekem egyedülálló nőként egy olyan számomra új szituációban, mint a lakásvásárlás, óriási segítség volt az ő közreműködése, ahogy szervezte, kézben tartotta a folyamatokat. Nagyon hálás vagyok Györgyinek a korrektségéért, rugalmasságáért, segítőkészségéért.

 

PÉHL FERENC ÍRTA ÖNRŐL 2018.02.05. 17:51

 

Nagyon pontos korrekt ügyintézés maximálisan alkalmazkodott az igényeinkhez és időbeosztásunkhoz semmiben nem tért el a megbeszéltektől. Mindig időben tájékoztatott a fejlemények -ről. Sikeres volt az együttműködés köszönettel, mindenkinek ajánlom aki korrekt gyors ügyintézést szeretne.

 

BARCSÁNSZKY ZSUZSANNA ÍRTA ÖNRŐL 2017.12.20. 10:38

 

Györgyi személyében egy szakmailag felkészült, rugalmas és közvetlen ingatlanközvetítőt ismerhettünk meg. A meghirdetés és értékesítés során minden olyan terhet levett a vállunkról, amire nekünk nem lett volna időnk, energiánk. Folyamatosan tájékoztatott a fejleményekről, és az első perctől professzionális módon képviselte az érdekeinket. Ezúton is nagyon köszönjük a segítségét, és jó szívvel ajánljuk mindenkinek.

 

KOZMA JÁNOS ÍRTA ÖNRŐL 2017.11.28. 17:46

 

Tisztelt  Ingatlan iroda!

Köszönjük, hogy kimagaslóan nagy szakmai ismerettel bíró és vásárlóbarát munkatársat foglalkoztatnak Erdősné Györgyi ingatlanértékesítő úrhölgy személyében.
Erdősné minden igényt kielégítő értékesítéshez fűződő ismerete megkönnyíti a mai felgyorsult világban a sokrétűen terhelt tulajdonnal - tulajdoni lappal - rendelkező eladók értékesítését.
Mi vevőként a munkáját 10-es skálán 10 ponttal osztályozzuk.
Köszönjük, hogy jól képzett munkaerőt foglalkoztatnak.

Tisztelettel,

Kozma János

 

NAGYNÉ SZABÓ ILDIKÓ ÍRTA ÖNRŐL 2017.11.21. 22:44

 

Csak ajánlani tudom mert precíz, segítőkész és rövid időn belül eladja a lakást. Valamint szem előtt tartja mind a két fél érdekeit. Én teljes mértékben elégedett vagyok vele. Ezúton is köszönök neki mindent, jó volt vele együttműködni.

 

DR.DNÉ JUDIT ÍRTA ÖNRŐL 2017.11.20. 12:42

 

Nagyon elégedett vagyok munkatársuk / Erdősné Györgyi/ munkájával és a cég által biztosított szolgáltatással.
Györgyi személyében nagyon felkészült, szakmailag tájékozott , naprakész ismeretekkel rendelkező ingatlanértékesítőt ismertem meg. 
Kedves, színes egyénisége sugárzik. Érezni, látni rajta, hogy akarattal, hittel, segítőkészséggel találja meg a közvetlen hangot a "jó megoldást kereső emberrel ". Óriási helyismerettel rendelkezik, tapasztalatait szívesen osztotta meg velem, 
Ajánlom mindenkinek , megbízhatóságot, biztonságot, korrektséget képvisel.

 

SZAPPANOS ANDRÁS ÍRTA ÖNRŐL 2016.11.03. 14:47

 

Kedves Györgyi! Az elvárásoknak és az igényeknek megfelelően, gyorsan, hatékonyan értékesítetted az ingatlanunkat. Elégedettek vagyunk.

Üdvözlettel: -Szappanos András

 

 

Kisfaludy Anna  írta Önről: 

Csak ajánlani tudom!!

 

Fikó Tímea írta Öről:

 

Hihetetlen profizmussal rendelkezik a Györgyi. Gyors és temperamentumos. Én vevőként találkoztam vele,de rendkívül korrekt és gyors volt az egész vételi ügylet lebonyolítása. Mindenkinek csak ajánlani tudom a segítségét akár eladói vagy vevői szándékkal fordul hozzá.

 

Őz Éva írta Önről.

 

Nagyon megbízható, kedves és segítőkész ember és nem utolsó sorban egy nagyon jó barátot ismertem meg Györgyiben!
A lakás kiadásában nagyon gyorsan segített és igyekezett a legmegfelelőbbet megtalálni.
Ezúton is köszönöm és további sok sikert kívánok neked!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

 

Macsinka Katalin írta Önről:

Györgyi aki mindig mosolyog jó kedvű vidám céltudatos rugalmas és max 2 hét alatt elad egy ingatlant egyszerűen PROFI